KONTAKT2019-09-23T17:52:54+00:00

KREIRAJ ŽIVOT PO SVOJOJ MERI!


Z A M I S L I.  S T V O R I.  D O Ž I V I.

Hvala vam na podršci i poverenju! Uživam dok čitam vaše mejlove i zaista sam srećan što ste podstaknuti mojim radom odlučili da promenite sopstveni život. Koliko god se trudio, nekada nisam u mogućnosti da odgovorim na sve vaše mejlove. Hvala vam na razumevanju.

Upravo iz tog razloga pišem knjige, besplatne e-knjige, blog, kreiram online kurseve…Svakodvnevno dobijam vaše mejlove pune podrške i zahvalnosti.

U nastavku pogledajte na koji sve način možemo da stupimo u kontakt.

Do sada ste sigurno čuli da naše misli direktno određuju kvalitet života koji živimo, odnosno kvalitet naših odnosa, uspeha, zdravlja i svega onog što nam je zaista važno u životu. Mogu da vas naučim kako da stvarno počnete da kontrolišete svoje misli, uočite negativna uverenja, oslobodite se loših navika i organizujete život po svojoj meri.

Želite da ponovo izgradite svoje samopouzdanje?

Ako se trenutno nalazite na prekretnici ili niste sigurni koju karijeru želite za sebe i stvarno želite da napravite ovaj veliki korak u svom životu?

BUDIMO U KONTAKTU!


PRONAĐITE FORMU ISPOD I KONTAKTIRAJTE ME!

Ako ste korisnik nekog od programa:

  • Online B-Formula

  • Trening Brilijantan Um

  • Koučing (Coaching with Excellence)

Pošaljite e-mail na support@ivankosogor.com

Odgovor možete očekivati u roku od 48 radnih sati. Radimo na tome da vam pružimo najkvalitetniju moguću podršku!

Želite da budete sponzor u mojoj emisiji “Da, ti to možeš’ i da za vas čuje više hiljada ljudi? Želite da budete sponzor u mojim knjigama, e-knjigama ili na društvenim mrežama Instagram (@ivankosogor) ili Facebook (Facebook.com/ivankosogor), popunite formu u nastavku.

Ako ste novinar, voditelj ili neko ko želi da uradi intervju sa mnom molim vas da me kontaktirate putem mejla: info@ivankosogor.com

P O K L O N


PREUZMITE BESPLATNU KNJIGU ODMAH!

KNJIGA ‘MOJE PRAVO JA’

Ovo je knjiga koju ste želeli, ali je niste očekivali. Ovo je knjiga koja vam je potrebna, ali mnogi se neče usuditi da je pročitaju do kraja. Ovo je knjiga koja vam neće dati samo odgovore, već će postavljati i neka važna pitanja. Ovo je razgovor koji će vam pokazati ko ste zapravo vi.

Upišite e-mail na koji želite da vam pošaljemo knjigu.

} ?>