KONTAKT2019-03-07T17:09:03+00:00

KREIRAJ ŽIVOT PO SVOJOJ MERI!


Z A M I S L I.  S T V O R I.  D O Ž I V I.

Hvala vam na podršci i poverenju! Uživam dok čitam vaše mejlove i zaista sam srećan što ste podstaknuti mojim radom odlučili da promenite sopstveni život. Koliko god se trudio, nekada nisam u mogućnosti da odgovorim na sve vaše mejlove. Hvala vam na razumevanju.

Upravo iz tog razloga pišem knjige, besplatne e-knjige, blog, kreiram online kurseve…Svakodvnevno dobijam vaše mejlove pune podrške i zahvalnosti.

U nastavku pogledajte na koji sve način možemo da stupimo u kontakt.

Do sada ste sigurno čuli da naše misli direktno određuju kvalitet života koji živimo, odnosno kvalitet naših odnosa, uspeha, zdravlja i svega onog što nam je zaista važno u životu. Mogu da vas naučim kako da stvarno počnete da kontrolišete svoje misli, uočite negativna uverenja, oslobodite se loših navika i organizujete život po svojoj meri.

Želite da ponovo izgradite svoje samopouzdanje?

Ako se trenutno nalazite na prekretnici ili niste sigurni koju karijeru želite za sebe i stvarno želite da napravite ovaj veliki korak u svom životu?

BUDIMO U KONTAKTU!


Pronađite formu ispod i kontaktirajte me!

Ako ste korisnik nekog od programa:

  • Online B-Formula

  • Trening Brilijantan Um

  • Koučing (Coaching with Excellence)

Pošaljite e-mail na support@ivankosogor.com

Odgovor možete očekivati u roku od 48 radnih sati. Radimo na tome da vam pružimo najkvalitetniju moguću podršku!

Želite da budete sponzor mojim knjigama, e-knjigama ili na društvenim mrežama Instagram (@ivankosogor) ili Facebook (Facebook.com/ivankosogor), popunite formu u nastavku.

Ako ste novinar, voditelj ili neko ko želi da uradi intervju sa mnom molim vas da me kontaktirate putem mejla: info@ivankosogor.com

Preuzmite novu besplatnu knjigu ‘Moje pravo JA’

Upišite ime i prezime i e-mail koji trenutno koristite.