Business konsulatacije

SVETU JE POTREBNO ONO ŠTO VI IMATE!

Play Video

ŠTA SU KONSULTACIJE?

Konsultacije su idealna prilika da zajedno razradimo vašu ideju, pronađemo najbolja rešenja i podignemo online kurs na jedan viši nivo. Tokom konsultacija dobićete jasniju sliku ciljeva, strategiju kako da ih ostvarite i pomoć pri otklanjanju uverenja koja vas sputavaju da ostvarite ono što želite. 

 

U poslednjih pet godina radio sam na razvijanju i organizovanju projekata poput Business Factory, Total Motivation, Biz Kaizen i mnogih drugih radionica i seminara. Kao master ekonomista iz oblasti integrisanih marketing komunikacija, career coach i HYL trener pomoći ću vam da kreirate jasniju sliku.

Zamislite da ispred sebe imate jasnu strategiju?

prijaviTE se za konsultacije . NAPRAVITE ONLINE KURS POTPUNO SAMI!

SUPERMOĆ?

Ja zaista verujem da svako od nas u sebi poseduje određeni talenat, dar ili supermoć! Najveći problem za mnoge je taj što taj talenat ne doživljavaju kao nešto posebno i specijalno. Na primer, moja moć se ogleda u tome da mogu da prepoznam dobru ideju i odmah pronađem prostor kako ona može da se unapredi, proda, kako treba da izgleda ceo proces. Jednostavno su mi takve stvari jasne. Ja se nisam rodio sa tim, ali sam toliko dugo izučavao, istraživao i primenjivao da mi je to prosto postalo jednostavno rečeno – lako.

Možda ste sada pomislili da je ovo super, ali vi ipak nemate supermoć. Tako sam se i ja osećao jedno vreme. Možda ste dobar kuvar i to samo po sebi vama ništa ne znači, ali znate li koliko to znači osobi za koju spremate vaše omiljeno jelo?

Postanite online edukator!

prijavite se za konsultacije . podelite svoje znanje i veštine sa drugima!

INDIVIDUALNI PROGRAM

Konsultacije se odvijaju u tri faze, a više o tome pročitajte u nastavku:

Na prvom sastanku se upoznajemo, pričamo o ideji, predajete mi sav neophodan materijal i potrebne informacije. Razgovaraćemo o vašim kvalitetima, razlozima za kreiranje online kurseva. (Trajanje 90minuta)

Faza mog personalizovanog pristupa vašoj temi i online kursu, razvijanje strategije, sistema samog sadržaja treninga, kao i plan pokretanja kursa. U pdf-formatu ćete dobiti detaljan korak po korak sistem koji ćete lako moći da pratite i u potpunosti razumete. (Trajanje 5-7 radnih dana)

Sastanak na kom vam predstavljam ideje i kako da ih implementirate, na kojoj platformi da postavite trening, gde da se reklamirate i na koji način. Ovo je idealna prilika da ukoliko niste sigurni u neku fazu samog kreiranja kursa, da pričamo i pronađemo način da je savladate. (Vreme trajanja od 60-90minuta)

BENEFITI KONSULTACIJA

Ukoliko želite da lično od mene dobijete jasno razrađen plan rada, kao i sve korake koji su vam potrebni kako biste uspešno kreirali i realizovali svoj online trening, možete me kontaktirati i vrlo rado ću vam biti profesionalna podrška na tom putu.

Imate talenat, sjajnu ideju, veštine ili znanje koje možete da podelite sa drugima, ali još uvek ne znate kako ili na koji način? Zbunjuje vas tehnologija, organizovanje znanja u praktične lekcije ili imate strah da vas ljudi neće shvatiti ozbiljno? Sve je to nešto što može da se nauči i prevaziđe, a ja sam tu da vam pomognem da to uradite na najbolji i najprofesionalniji način! 

NAPRAVITE SVOJ ONLINE KURS!

Prijavi se danas i započni unapređenje svog poslovanja, iskoristi svoje znanje na najbolji mogući način i počni da zarađuješ preko interneta kao online edukator! Za informacije o ceni, kao i o slobodnim terminima popunite prijavu ispod.