Želiš da naučiš kako da pokreneš sopstveni podcast i na taj način započneš novu karijeru ili unaprediš postojeću? Ovaj kurs je savršen za tebe! Saznaćeš sve što je potrebno kako bi snimio, montirao, objavio i monetizovao svoj podcast!

Ovo je kompletan kurs i jedini koji će ti ikada biti potreban!

Ako želite da svoje znanje pretočite u online sadržaj kao što su online kursevi, membership sajtovi, digitalni proizvodi, elektronske knjige – ukratko, ako želite da pokrenete svoj online biznis ili da unapredite već postojeći – ovo je formula koja će vam u tome pomoći!

Naučite sve što je potrebno da znate kako biste sami mogli da napravite svoj online kurs!

Ovaj kurs je napravljen za sve one koji žele da podignu nivo svog samopouzdanja i preuzmu kontrolu nad svojim životom. Sve što vam je potrebno je da imate želju da radite na sebi i istinsku unutrašnju potrebu da promenite tok vašeg života.

Kroz pet lekcija naučićete šta je to samopouzdanje, odakle dolaze vaše želje, koja je svrha plana i kako da konačno uradite ono što ste planirali, koja su to četiri izvora straha i kako da se požete sa svojom intuicijom.

UČI KAD GOD POŽELIŠ!

Svi online programi su ti dostupni 24/7 što ti omogućava da učiš i radiš na sebi po tvom rasporedu, onako kada i kako ti najviše odgovara u određenom trenutku.

Pronađite svoje pravo ja brže nego što ste ikada mislili da je moguće. Vaše vreme je dragoceni, a najveće traćenje tog vremena predstavljaju godine u kojima pokušavate da budete neko ko niste.

Kroz iskustva i inspirativne priče uspešnih ljudi, ali i kroz svoju ličnu priču, autor dolazi do suštine – za uspeh nisu bitni ni vreme ni vesto, već volja, rad i upornost! Ohrabrite sebe iz sveg srca rečima Da, ti to možeš!

Život je radost je novi, revolucionarni pristup koji vas lakše i brže vodi do promene koju toliko priželjkujete. Treba ga izučavati polako i svakodnevno, jer će uz vaše zalaganje promeniti život kakav poznajete.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak