Za sve one koji žele da podignu nivo svog samopouzdanja i promene zauvek svoj život!

Da li čujete onaj mali glas u glavi koji vam konstantno govori da vi nešto ne možete?

Samopouzdanje je ključ uspeha i potrebno je da naučimo kako da ga izgradimo i kontrolišemo.

Koliko često uhvatite sebe kako sedite i maštate o idealnom životu? Svako od nas zna šta želi i ako vam neko kaže da ‘ne zna’, znajte da se on samo plaši da svoje želje kaže glasno. Plaši se, jer nema dovoljno samopouzdanja da nešto preduzme. 

Da li se razočarate svaki put kada shvatite koliko ste zapravo daleko od tog zamišljenog života?

Da li se zapitate kada vidite uspešne i srećne ljude, kako je to njima sve krenulo? Kako su oni imali više sreće od vas? Zašto je život bio fer prema njima, a prema vama nije?

Ono što mnogim ljudima danas postaje jasnije, jeste da su uspešni ljudi zapravo preuzeli potpunu odgovornost za svoj život i svoje odluke i da su hrabro radili na ostvarenju svog uspeha. 

I to je upravo ono što ćete naučiti na kursu ‘Nova Prizma Samopouzdanja’. Jednom kada shvatite kako nastaje vaše samopouzdanje, gde se ono stalno nalazi i kako uvek možete da ga prizovete i vi ćete postati odvažni i hrabri! Kada preuzmete kontrolu nad svojom snagom, ceo vaš život će se promeniti!

Moja životna misija je da pomognem ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole! Ovaj kurs će vas naučiti kako da budete hrabri, odvažni, odgovorni, disciplinovani i snažni! 

 

Pet ključnih faza za razvijanje samopouzdanja!

Vreme je da promenite ugao gledanja na sebe i svoje samopouzdanje!

1

Šta je zapravo samopouzdanje?

Naučićete šta je samopouzdanje, kako da uvek imate potpunu kontrolu nad svojim samopouzdanjem i kako da ga uvek prizovete, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite.

 • Šta je samopouzdanje, a šta samopouzdanje nije.
 • Vežba: Vremenska mašina je jedan od najboljih načina da otkrijete odakle potiču određena uverenja kojima se danas vodite. Otićićemo daleko u prošlost i otkriti na koji način su nas pohvale i kritike usmeravale i kakva su uverenja stvorena, kao i kakva uverenja danas moramo da prihvatimo.
 • Koja su to tri najveća neprijatelja samopouzdanja.
 • Vežba: Slobodan dan - u ovom haotičnom svetu u kom živimo, zapostavili smo najvažniju osobu (sebe), ova vežba je osvežavajuća doza brige koja nam je svima potrebna.
 • Priča o Gandiju i dečaku koja će vam zauvek promeniti način gledanja na život i životne lekcije.

  I još mnogo, mnogo toga...

2

Potrebe i želje

Nakon ovog dela biće vam jasno odakle dolaze vaše želje, na koji način ste preuzeli svoje želje od roditelja i kako možete da se posvetite zaista onome što vas interesuje.

 • Saznaćete na koji način želje utiču na vašu motivaciju, volju i životnu energiju!
 • Da li je sve što želite zaista poteklo iz dubine vašeg srca? Razmislite još jednom. Odakle (Od koga) dolaze naše želje je pitanje kojim ćemo se baviti.
 • Vežba: "Pet izmišljenih života" - u svima nama nalazi se ogroman potencijal, neogračina kreativnost i dete koje želi da se igra. Živeti slobodno, znači dozvoliti sebi da budemo ono što jesmo, a to je upravo ono što ćemo uraditi kroz ovu vežbu.
 • Vežba: Ugodite sebi - briga osebi je broj jedan ključ za uspešan i ispunjen život. Prema jednom istraživanju prosečan čovek više ugađa svom kućnom ljubimcu, nego sebi. U toku ove vežbe ćemo promeniti pogled na brigu i pažnju koju pružamo sebi.
 • Vežba: 90/9! Ovo je sjajan način da iz dve potpuno drugačije perspektive pogledate sebe i svoj život. Mnogima je ova vežba dala odgovore, ključne smernice i 'dozvolu' da se pokrenu!

  I još mnogo, mnogo toga...

3

Važnost planiranja

Iako ste do sada otkrili gomilu načina da isplanirate svoj život, godinu, nedelju ili uspeh, siguran sam da ste kratko ili ni malo bili privrženi tim planovima. Nakon ovog segmenta to će se promeniti zauvek!

 • Osnovna svrha planiranja - svi znamo da nam je potrebna strategija, plan za budućnost i disciplina. Ali da li zaista razumemo zašto nam je to važno? Tek kada osvestimo to, možemo da krenemo u pravljenje, a zatim i u realizaciju tog plana!
 • Vežba: jutarnje stranice - jedna od najmoćnijih tehnika! Sigurno ste čuli da je najvažniji sastanak u vašem životu, sastanak sa sobom. Ova vežba će vam pomoći da uspostavite bolju i jasniju komunikaciju sa sobom!
 • Vežba: Raspored - ako imate utisak da nemate dovoljno vremena, da ne možete da postignete sve ono što želite i da za sobom vučete gomilu nedovršenih obaveza, onda ste sigurno iscrpljeni, frustrirani i umorni. U toku ove vežbe otkrićemo šta je sve ono što vam krade dragoceno vreme, kao i na koji način možete da se oslobodite ovog tereta. Provereno radi!
 • Vežba: 20 aktivnosti - vraćamo se ponovo na brigu o sebi! Ovaj kurs o samopouzdanju je zapravo i trening vraćanja sebi!

  I još mnogo, mnogo toga...

4

Strah

Na suprotnoj strani od samopouzdanja nalaze se strahovi. Kada otkrijemo koja su to četiri izvora straha, biće nam lakše da identifikujemo one koji nas blokiraju i način kako da ih se oslobodimo.

 • Zašto imamo strahove? - svi ih imamo bez obzira koliko imali novca na računu, uspeha u karijeri, zdravlja ili bilo čega u svom životu. Svako od nas ima strahove i svako od nas bije najstrašnije bitke u svom umu o kojima nikome ne priča. Ali, postavlja se sledeće pitanje, da li zaista mora da bude tako?
 • 4 osnovna izvora svakog straha. - Strah možemo da pobedimo, tek kada ga upoznamo! Mi često nismo ni svesni odakle potiče neki strah, odnosno od koga on dolazi.
 • Vežba: Pismo zahvalnosti - zahvalnost je prečica do samopouzdanja. Okrenuti samo ka rezultatima, budućnosti i novim ciljevima, skloni smo da zaboravimo šta smo sve postigli, koliko smo napredovali i koliko smo ojačali na tom našem putu. Ova vežba je sjajan podsetnik za svakoga ko teži ka uspešnom životu.
 • Vežba: Ne plašim se da... - kada pričamo o strahovima tada smo i najviše fokusirani na njih. Ali u ovoj vežbi želim da preispitate svako polje u kom se osećate snažno. Nekada se strahovi sakriju...
 • Vežba: Ovaj strah me štiti od... - bez obzira na to odakle ili od koga dolazi određeni strah, mi smo izabrali da u njega verujemo jer nas na neki način štiti. U ovoj vežbi ćemo otkriti da li nam je zaista potrebna takva vrsta zaštite i šta je to što možemo da promenimo.

  I još mnogo, mnogo toga...

5

Intuicija

Ovo je nešto što svako od nas poseduje. Izvor najveće moći, mesto svih odgovora i glas koji uvek zna šta je najbolje za nas.

 • Intuicija nije rizik! - ako ste do sada mislili da je verovati sebi rizično i van pameti, varate se! Verovati sebi je zapravo jedini način da uvek budete u pravu!
 • U kom obliku dolazi intuicija? - intucijia se javlja na različite načine i to radi svakodnevno. Ma koliko se mi trudili da ignorišemo te znakove, oni su i dalje tu.
 • Vežba: Tišina - svima nam je potreban mir, zar ne? Ovo je sjajna vežba koja će vam možda delovati čudno, ali će rezultati biti fantastični!
 • Vežba: Sastanak sa sobom - ovo nije klasična vežba. Ovo je praktični primer koji će vam zapravo pokazati da zaslužujete najviše od ovog života! Spremite se, jer u ovoj vežbi idete 10 koraka dalje!

  I još mnogo, mnogo toga...

Zašto je samopouzdanje važno?

Da li znate da se niko nije rodio sa samopouzdanjem, sa jakim karakterom i sa svešću o tome da nešto može ili ne može. Sve to smo naučili tokom svog života. Možda bih u ovom trenutku mogao da kažem da sam imao sreće, jer sam nekako još preko glume, folklora i poslova poput konobarisanja, asistiranja na treninzima ličnog razvoja, pa do pokretanja sopstvene organizacije i konsultacija stekao zaista zavidno samopouzdanje i snažan osećaj da ja mogu da uradim ono što naumim.

Iako mi je to delovalo kao nešto prirodno, shvatio sam da sam se ja i te kako namučio da dođem do svega toga. Odbijanja, otkazi, verbalni napadi, lične sumnje, strahovi, prepreke, problemi, dve operacije, gubitak kuće za vreme poplava 2014. godine, sve to je imalo efekta na ono ko sam ja danas.

Samopouzdanje je nešto od čega zavisi uspeh na svim životnim poljima, od uspeha, preko zdravlja, do porodičnih odnosa i finansija. Polaznici ovog kursa će na kraju imati jasnu sliku o tome šta je samopouzdanje i na kom polju najviše imaju posla, kao i odakle potiču njihove želje i koji su im prioriteti u ovom trenutku u životu. Takođe, otkriće svoje najveće strahove i jedan od najboljih načina da se tih strahova oslobode. Povezaće se sa svojom intuicijom i napraviće jasan plan koji će ih dovesti do onoga ka čemu idu.

Kako bi izgledao vaš život kada biste imali više samopouzdanja?

Šta čini ovaj kurs tako moćnim?

Ovaj kurs će vas naučiti kako da u svakom trenutku bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite prizovete samopouzdanje i snagu koju imate u sebi.

A za ovo znanje nećete morati da potrošite pravo bogatstvo!

Zapravo, regularna cena ovog programa je 149Eur i plaćate je samo jednom.

Koristeći tehnike, smernice i vežbe koje ćete naučiti kroz pet segmenata ovog treninga počećete da živite ispunjen život!

Zamislite da završite sve što ste godinama zapostavljali, da započnete sve ono što ste odlagali i da konačno ostvarite svoje ciljeve?

A sve to možete da naučite iz komfora svog sopstvenog doma! Ovaj kurs je u potpunosti online!

Rekli su mojim online kursevima

Za koga je ovaj online kurs?

Duplirajte svoje samopouzdanje, oslobodite se straha i počnite da verujete svojoj intuiciji!

Ovaj kurs je napravljen za sve one koji žele da podignu nivo svog samopouzdanja i preuzmu kontrolu nad svojim životom. Sve što vam je potrebno je da imate želju da radite na sebi i istinsku unutrašnju potrebu da promenite tok vašeg života. 

Pre nekoliko godina imao sam utisak da nikada ne završavam stvari do kraja i da ću u jednom trenutku morati da se pomirim sa činjenicom da ipak nemam kontrolu nad svojim životom i da su okolnosti u kojima sam se nalazio jedine odgovorne za ono kako sam se osećao: frustrirano, očajno i potpuno zbunjeno. Imao sam rezultate, imao sam ideje, imao sam smernice i mentore, ali bez obzira na sve, ja sam se osećao kao da ne radim ono što bi zapravo trebalo da radim. Intucija mi je govorila jedno, ali logika i mozak su tražili drugo.

U avgustu 2019. godine pokrenuo sam svoj podcast ‘Da, ti to možeš’ i to je bio jedan od najvećih zaokreta u mom životu. To je bio onaj trenutak kada sam shvatio da sam sa obe noge na mestu na kom je potrebno da budem – konačno sam zakoračio na svoj put. Sve ono što sam godinama unuzad radio, konačno je dobilo smisao i ja sam započeo jedan sasvim drugačiji život. 

Od tog trenutka, do života koji živim danas prošao sam kroz niz novih izazova, prepreka i problema, ali sam se suočavao sa njima, vođen svojim srcem, iskrenom željom i unutrašnjom potrebom da pratim svoje snove. Ako osećaš da je to ono što ti je najpotrebnije, onda je ovo kurs za tebe.

Garancija 30 dana

Ja toliko verujem u vrednost ovog programa da svim polaznicima dajem GARANCIJU ZADOVOLJSTVA, što znači da u periodu od 30 dana ukoliko nisu zadovoljni programom mogu da traže svoj novac natrag. (Ukoliko ne budete zadovoljni – do sada niko nije zahtevao to)​

Šta je ono što možete da očekujete nakon kursa?

Svaki polaznik kursa Nova Prizma Samopouzdanja će na kraju imati jasniju sliku o tome šta je samopouzdanje, na kom životnom polju ima najviše blokada i kako da ih prevaziđe, zatim koje su njegove želje i plan kako da ih ostvari. Nakon ovog kursa biće vam jasnije odakle potiču vaši strahovi, od čega su vas štitili i zbog čega vam je ta zaštita donela više štete nego koristi, kao i na koji način možete da ih oslobodite. Na samom kraju uradićemo nekoliko ključnih vežbi koje će vam nepogrešivo dati smernice da se povežete sa svojom unutrašnjom intuicijom.

Šta tačno dobijate kada investirate u ovaj kurs?

 • Alate i vežbe za svaku situaciju i važnu prekretnicu u vašem životu.
 • Vođene vežbe koje će vam dati odgovore na pitanja o tome ko ste vi, koja je vaša svrha, kako da se oslobodite strahova i blokada...
 • Vrednost investicije nakon ovog treninga izazivam svoje polaznike da odrede pravu vrednost onoga što su dobili i cene samog treninga.
 • 30 dana garancije: povećajte nivo svog samopouzdanja bez rizika! Prođite ceo trening i ako vam se ne dopada, vratićemo vam novac. Nema dodatnih pitanja, sitnih slova i slično.

  Ako ste došli do ovog dela, a još uvek razmišljate da li da kupite ovaj kurs ili ne, garancija koju vam dajem je zaista fantastična!

  Istina je da će svako ko prođe ovaj kurs promeniti svoj ugao gledanja na strahove, samopouzdanje, sopstvene želje, svoju organizaciju i pre svega svoju unutrašnju intuiciju. Ovaj kurs možete posmatrati kao vodič za ostvarenje života o kakvom ste oduvek sanjali.

Cena i prijava

Popunite prijavu i na mejl će vam stići više informacija o načinu uplate. 

RSD 17.500 149 Eur za uplate iz inostranstva
 • Life-time pristup kursu
 • Radna sveska
 • Pristup privatnoj FB grupi
 • Sve navedene bonuse

Ako se još uvek pitate da li je ovo kurs za vas?

Dozvolite mi da vam kažem za koga ovaj kurs nije?

× Ovaj kurs nije za vas ako očekujete da nekim čudom sve što čujete postane vaša stvarnost, a da pri tom vi ne učinite ništa. Odmah želim da vam kažem da svaki polaznik prihvata sopstvenu odgovornost za rezultate koje napravi. Sve što budete čuli i naučili imaće poentu tek kada naučeno samostalno testirate i primenite.

× Ovaj kurs nije za vas ako želite da se obogatite preko noći.

× Ovaj kurs nije za vas ako ga doživljavate kao trošak, a ne kao investiciju. Ako dok čitate ovaj program ne razmišljate o tome koliko puta će vam se vratiti uloženi novac, ovaj trening nije za vas.

× Ovaj kurs nije za vas ako očekujete da ćete naučiti neku prečicu ili trik koji će magično dovesti do menjanja vašeg života. Lično verujem da ljudi koji tragaju za uspehom preko noći, idejama bez strasti i planovima bez konkretnih koraka ne postižu dugoročne rezultate i zaista bih voleo da takvi ne pohađaju ovaj trening.


Da još jednom ponovimo šta ćete sve dobiti:

 • Alate i vežbe za svaku situaciju i važnu prekretnicu u vašem životu.
 • Vođene vežbe koje će vam dati odgovore na pitanja o tome ko ste vi, koja je vaša svrha, kako da se oslobodite strahova i blokada...
 • Vrednost investicije nakon ovog treninga izazivam svoje polaznike da odrede pravu vrednost onoga što su dobili i cene samog treninga.
 • 30 dana garancije: povećajte nivo svog samopouzdanja bez rizika! Prođite ceo trening i ako vam se ne dopada, vratićemo vam novac. Nema dodatnih pitanja, sitnih slova i slično.

Imate dodatnih pitanja vezanih za prijavu ili plaćanje, popunite prijavu ispod i neko tima će vas ubrzo kontaktirati.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Ovaj kurs trenutno gledaju još četiri osobe.