ivan kosogor

O meni

SVOJ ŽIVOT SAM POSVETIO POMAGANJU LJUDIMA DA POSTANU USPEŠNI!

ZAMISLI. STVORI. DOŽIVI.

 Od 2014. godine imao sam priliku da kontinuirano učim i aktivno učestvujem u organizaciji najvećih i najspektakularnijih seminara i treninga na ovim prostorima koje vodi moj mentor Siniša Ubović. Devet meseci sam radio za kompaniju “Open Circle” gde sam učestvovao u kreiranju više od 20 online kurseva iz oblasti ličnog i poslovnog razvoja. Prvi sam na ovim prostorima, još 2015. godine napravio online kurs “Brilijantan Um”, autor sam tri knjige i voditelj podcasta “Da, ti to možeš”. Gostovao sam na svim većim televizijama u regionu i danas pomažem ljudima da izgrade svoje samopouzdanje, brže i efikasnije ostvare ciljeve i kako da svoje znanje pretvore u online kurs.

važnost mentorstva!

Od 2014. godine kada upoznajem svog mentora Sinišu Ubovića imao sam priliku da kontinuirano učim i stičem mnoga znanja, da veoma aktivno učestvujem u organizaciji najvećih i najspektakularnijih seminara i treninga na ovim prostorima koje Siniša vodi, vremenom sam postao deo njegovog kreativnog tima i na kraju dospeo sam do pozicije ličnog asistenta Siniše Ubovića. Za mene ne postoji veća škola od ove koja ti priža priliku da na veoma praktičan način učiš i da razumeš svaki segment funkcionisanja jednog tako velikog edukativnog sistema. Kroz mentostvo sam imao priliku da naučim sve o radu sa ljudima, tehnikama komunikacije i javnog nastupa, organizaciji velikih događaja, biznis treninga, radionica ličnog razvoja, kao i o tome kako da uvek težiš i radiš na vrhunskom i profesionalnom nivou. Mentorstvo i podrška koju dobijam je nezamenljivo iskustvo i zapravo najbolji način da napredujete i da se razvijate!

radi ono što voliš!

SVE ĆE SE PROMENITI KADA POČNETE DA RADITE ONO ŠTO VOLITE! Kroz svoj rad podstičem druge da žive ispunjene živote radeći ono što vole. Svojim klijentima pomažem da otkriju svoju svrhu, kao i kako mogu da podele svoju poruku sa svetom kreirajući online kurseve i sadržaje.  Oduvek sam želeo da budem predavač. Mislio sam da ću jednog dana biti profesor na fakultetu. Ipak, život me je odveo na drugu stranu – online kursevi. Moja ideja je bila da imam mogućnost da budem apsolutno svoj, potpuno slobodan i kreativan – online kursevi.

Da li vam je poznat taj osećaj kada znate da u vama postoji potencijal, ali ne znate kako da ga aktivirate?

Humanitarna svest

Sa svakim kursom koji kupite na ovom sajtu, ja ću donirati određeni novac onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ja verujem u humanost! Do sada sam to radio anonimno, ali želim da vam pokažem svojim primerom da je važno misliti na one kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Moja poruka za tebe!

zanima te zbog čega sve ovo radim? želim da ti ispričam celu priču