Kako sam postao nezaustavljivi optimista?


Oko 10.000 ljudi koji me svakoga dana prate na raznim društvenim mrežama može da potvrdi da sam ja ‘Večiti optimista‘. Opšte je poznato da ja uvek pronalazim izlaz iz bezilzanih situacija.  Sve o čemu pišem, radim i stvaram nastaje kao posledica mog ličnog iskustva. Od gubitka kuće, preko dve operacije, pa sve do promašenih investicija za samo nekoliko godina, uspeo sam da se izdvojim i predstavim u našoj regiji kao mladi, ambiociozni momak koji ima šta da ponudi i kaže!

Danas pomažem ljudima da najpre upoznaju sebe i svoje potencijale, a da zatim unaprede svoje biznise i karijere. Najviše volim da radim sa ljudima koji pokreću Online biznise ili žele da unaprede svoj standardni biznis. Diplomirao sam sa desetkom iz oblasti Alati Online Marketinga i to je moja najveća strast. Danas mnogi misle da je najvažnije da izgrade dobar biznis i vrlo često preskaču onaj prvi korak, odnosno da pripreme sebe za tako nešto.


Projekti i nagrade

  • Osvojio sam i prvu nagradu na susretu književnika u Beču, što za mene predstavlja veliku čast, ali i još veću poruku da sam na dobrom putu!
  • Osnivač sam TBU programa (prvog online audio programa na našem govornom području)
  • Ponosan sam član OYF – organizacije koja je nakon poplava uradila najveći posao za grad Obrenovac.
  • Osnovao sam Ikademiju , internet akademiju za mlade preduzetnike.
  • Autor sam knjiga ‘Da, ti to možeš’ i ‘Život je radost’
  • Vodim različite seminare i predavanja.
  • Osnovao sam sa 18 godina humanitarnu organizaciju i sve moje aktivnosti jednim procentom odlaze u humanitarne svrhe.

Ideja mog posla je da unesem svežinu i mladalačku energiju u nove projekte ili već postojeće biznise. Ideje, kreativnost i nestandardno razmišljanje predstavljaju lokomotive kada su u pitanju uspešni biznisi. A tada na scenu stupam ja!


Kako mogu da vam pomognem?

Iako vodim digitalnu kompaniju koja pomaže drugima da budu bolji u svom privatnom i poslovnom životu, takođe dosta vremena provodim sa svojim prijateljima i porodicom. Često putujem, planinarim i tražim nova iskustva! Hvala Vam što ste pročitali sve ovo o meni, ukoliko je Vaša priča inspirativna,  imate ideju za saradnju, ili jednostavno želite nešto da podelite sa mnom – obratite mi se slobodno. Uvek se radujem novim poznanstvima i zanimljivim avanturama!

Na sajtu se nalazi mnogo besplatnog sadržaja, motivacionih priča i drugih mogućnosti. Budite sigurni da ste iskoristili sve, a ukoliko ste zainteresovani za neki program ili kurs nemojte da oklevate i odlažete. Donesite odluku da ćete uspeti, a ja ću sa sigurnošću dati sve od sebe da Vam posvetim maksimalnu pažnju i učinim sve ono što je u mojoj mogućnosti da kroz moj rad dođete do željenih rezultata.

Ja sam jedino strastven kada su u pitanju rezultati. Ne interesuju me priče i okolišanje, volim konkretne rezultate i nemoguće misije. Ako imate izazov za mene, tu sam!

Moja ideja je da samo kroz rad na sebi možemo da promenimo realnost u kojoj živomo na bolje, odnosno samo tako možemo obezbediti bolju budućnost. 

Još jednom VELIKO hvala što ste posetili moj sajt i pročitali sve ovo! Nadam se da ćemo uspostaviti kontakt i da ste uživali!

S’ ljubavlju….
Ivan Kosogor