Šta se događa kada napravimo promene u životu i zbog čega je naš unutrašnji glasni skloniji kritikama nego podršci? Zašto nam je lakše da vidimo samo loše i da predviđamo ‘najgore’ scenarije. Postoje četiri osnovna straha koja nas sprečavaju da iskoračimo iz, kako je danas popularno nazivaju, ‘zone komfora’. Ali nakon ove epizode, biće vam mnogo jasnije kako te strahove možete da pretvorite u prilike i na koji način zaista možete da promenite svoj život.

Imajte na umu da naš život nije skup dve ili tri ‘krupne’ promene, već niz malih i svakodnevnih promena. Kroz svoj rad želim da vam ukažem na te sitne promene, kao i da podelim sa vama načine da ih uspešno ostvarite.

Postoji još jedna super vest za sve vas! Upravo pišem novu knjigu i radim na pripremi novog studija! Jako sam uzbuđen zbog svega što će se uskoro dešavati. Hvala vam što me pratite i podržavate.

Ukoliko vam se dopala ova epizoda, podelite je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin