Boris Pohulek je još kao mlad sa sobom vukao hronične tegobe za koje nije bilo trajnog rešenja šta god da je probao. Na kraju mu se sve smučilo, te se upušta na sopstveno putovanje i istarživanje, menjajući svoje navike. Počinje da uči kako sam može da resetuje svoj metabolizam i da ga vrati na prirodno stanje. Time rešava sve ozbiljne probleme sa stomakom, sinusima, alergijama, kolenom, vratom i mnoge “normalne” disfunkcije kože, energije, zglobova, intolerancije hrane i postiže superiorno zdravlje.

Međutim, tu se nije zaustavio. Mlad i pun energije u sebi je imao goruću želju da prenese to dalje, ali nije imao dovoljno znanja. ‘Bio sam duboko ubeđen da sam testirajući na sebi nabasao na neke zaboravljene istine prirode, koje bi pomogle svima, od zdravstveno ugroženih do elitnih sportista, kada bih samo naučio dovoljno da ih objasnim i pružim praktične dokaze i usmerenja.’

Njegovo putovanje traje punih 12 godina. Istražuje, primenjuje i otkriva zašto su svuda kontradiktorni saveti oko ishrane i šta je zapravo prava istina. O principima biohemije biohemije, biomehanike i evolucije razume apsoultno sve. Radionice koje drži su kruna ovog rada i najbolji način da u samo jednom danu i ti naučiš ove principe i učiniš da rade za tebe i tvoju porodicu zauvek.

Pored toga, Boris ceo život trenira, bio je suvlasnik jedne velike firme i danas, ovaj mladi, fakultetski obrazovan, životno iskusan čovek svojim radom inspiriše i pokreće druge na važne i značajne promene. Pogledajte celu epizodu i uverite se i sami, da ne postoji tajna uspeha, već je sve lako predvidivo, samo ukoliko radimo planski!

Ukoliko vam se dopala ova epizoda, podelite je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin