Nakon ovog treninga svako 'želim' postaje 'mogu'!

Mapa uspeh je na samo klik do vas!DOZVOLITE MI DA VAS KROZ NAREDNIH ŠEST NEDELJA, VODIM KORAK PO KORAK KROZ MOJ JEDINSTVENI PLAN DO USPEHA.


Trening Brilijantan Um je šestonedeljni online program koji će vam pomoći da napravite mapu svog savrešnog života i da je zatim jednostavnim ali sigurnim i razumnim koracima pratite. Malim i svakodnevnim promena, naučiću vas kako da iskoristite svoje misli na najbolji mogući način. Temeljan, primenjljiv u praksi i totalno zabavan – online kurs za sve praktičare! Želite li da postignete vrhunske rezultate i to ne samo u svom poslu, već i da na svakom polju svog života, od zdravlja do ljubavi, imate uspeha? Mogu tačno da vam pokažem kako da sve to ostvarite. I to mnogo lakše nego što mislite.


Šest lekcija do brilijantnosti

Kroz ovih šest nedelja naučićete i odmah primeniti veštine, alate i tehnike koje će vam omogućiti da ostvarite više, bolje i efektnije sve ono što želite.

Organizujte svoje dan

Kako da u jednom danu uradite što više, a da pri tom ne izgubite energiju i volju za životom. Fora je da budete produktivni, a ne istraumirani.

Postavite sebi prava pitanja

Samo sa pravim pitanjem otvaramo prava vrata. Zato ću vam u ovih šest nedelja sugerisati najvažnija pitanja koja će vas usmeriti ka odgovorima koji su vam potrebni. Jer najvažnije odgovore možete pronaći sami.

Napravite mapu do uspeha

Pokazaću vam kako da svoje misli i postupke vežete direktno za uspeh. Otkriću vam tehnike i veštine sa kojima više nikada nećete izgubiti fokus.


Šta drugi kažu o TBU:


 • TBU je sjajno osmišljen program. Sve pohvale i preporuke. Ne gleda se na život isto pre i posle treninga Brilijantni Um. Svaka etapa treninga je osmišljena na jednostavan i praktičan način, ali najbolji deo treninga je poslednja, odnosno zadnja etapa treninga TBU. Hvala Ivanu koji je osmislio ovaj program i koji je podrška u svakom trenutku trajanja ovog treninga, ali i posle treninga. Uvek je tu da odgovori na svako pitanje. Trening nam pomaže da bolje upoznamo sami sebe, i da prepoznamo kočnicu koja postoji u nama, a za koju i ne znamo da nas baš ‘to nešto’ koči ka uspehu. Svako ko prođe trening, podeliće moje mišljenje. Zato ne razmišljajte, nego se prijavite, svedočite divnom iskustvu. Hvala ti Ivane!

  Igor Iceberg
 • Za sve koji žele da otkriju sebe – toplo preporučujem! Prije TBU nisam imala sasvim jasnu predstavu koliki je moj potencijal i kako da ga iskoristim. Kada sam završila TBU vidjela sam da smo mi sebi najljepše otkriće. Najviše mi se dopao zadnji dio, gdje imamo razgovor sa Ivanom. Nemojte da vas plaši, on je divno biće i ne znate koliko vrijedi takav razgovor a i sam ovaj program.

  Esmina Badžić
 • Od srca preporučujem TBUprogram svima kojima je duhovni rast i razvoj važan, kao siguran veliki iskorak na putu ka onome što zaista žele. Promene koje su u mom životu nastupile nakon TBU programa, rečima su neopisive. Meditacije i vizualizacije koje prate ovaj program pomogle su mi da vrlo brzo osvestim koja je moja najveća želja srca, moja svrha i moj san, stoga je TBU sjajan program za sve one koji još nisu otkrili svoju životnu svrhu. Ono što me posebno inspirisalo, što mi se najviše dopalo i što mi je najviše koristilo, upravo su suštinske ideje samog TBU programa koje su mi pomogle da naučim da pratim svoju intuiciju i naterale me da postanem mnogo odlučnija nego pre toga. Zahvaljujući toj novostečenoj osobini i naučivši da slušam glas svog srca, u roku od 5 meseci stekla sam dve licence i postala sertifikovani Heal Your Life trener i Relax Kids Coach. Beskrajno sam zahvalna Ivanu na svoj podršci, motivaciji i smernicama bez kojih sigurno ne bih bila ovde gde sam sada.

  Marijana Djurašević
 • Trening Brilijantan Um je super onda kada nedostaje motivacija, kada nedostaju uvidi u to sta nam fali da dodjemo do cilja, kako da pocnemo i sta je potrebno da radimo kako bismo napredovali. Od srca savetujem svima da prodju kroz ovaj trening. Meni se zaista dopao! Uz to Ivan je uvek tu kao podrska sto je stvarno super!

  Kristina Vujošević

Prvi put na našim prostorima imate priliku da radite na sebi bez obzira gde se trenutno nalazite, a evo i šta možete dobiti:

Trening Brilijantan Um – Online kurs

6 – modula koji podrazumevaju teorijski i praktični deo. Sve tehnike, veštine i alate o kojima ćete učiti biće objašnjene do najsitnijih detalja. Praktično, sve što od sada budete radili znaćete zbog čega i na koji način radite.

Trening Brilijantan Um – Radna sveska

Kako bih bio siguran da ćete moći da pratite svaku lekciju, korak po korak, napravio sam ovu radnu svesku odnosno vodič koji će vam direktno i trenutno pokazivati vaše realno stanje. Imajte na umu da svi napredujemo različitom brzinom, ali je jako važno da taj napredak pratimo i merimo. Otkriću vam i zašto…

4 Bonus treninga

Baš zbog toga što često ne vodimo računa o tome na koji način razmišljamo, kreiramo sam ova četiri treninga, koji će vas zapanjiti efikasnošću i trenutnom primenom. Jer ništa nije tako brzo promenljivo kao misao. Samo ćete je ovog puta promeniti tako da vam to donosi samo korist!

Moju podršku i kontakte

Pomoćiću vam kako god budem mogao. Poznajem mnoge uspešne ljude, a sa većinom sam i lično sarađivao. Zavisno od toga šta vam je potrebno povezaću vas ili preporučiti pravim osobama.

Neću dozvoliti da samo prođete kroz online trening i ponovo osetite onaj stari pritisak. Drugim rečima, pridružite mi se i više nećete biti sami!


Nemojte da mislite da vam samo novac stoji na putu do uspeha. Mnogo je toga u igri, ali svakako je jedno sigurno – moraćete da platite cenu za bolji život. Idealan život nije besplatan i često ga se odričemo zbog okolnosti u kojima se nalazimo, ali to je potpuno nepotrebno.

Postoje momenti u životu kada imamo priliku da promenimo svoju budućnost. Da, to se dešava svima – ali nisu svi spremni i hrabri da taj trenutak vide i iskoriste. Zato ću vas ja u narednih šest nedelja pripremati za najvažniji trenutak u vašem životu!


Zašto je važno da prođete kroz TBU program:


 • Učite u sopstvenom miru.
 • Online pristup – 24/7- bilo kad i bilo gde!
 • 0% rizika – garancija u prvih 30 dana.
 • Alati, veštine i tehnike za uspeh! – NOVO!

Trening Brilijantan Um je program koji će vam pomoći da načinite prvi korak ka svom brilijantnom životu. Naučićete kako da kreirate svoju viziju. Ako želite da postanete najbolja verzija sebe, ako želite da otkrijete sve potencijale koje posedujete onda je potrebno da ulažete u sebe! To veliki umovi znaju! Trening Brilijantan Um će vam pružiti alate koji su vam potrebni kako bi ste postali majstori svog zanata! Pomoći će vam da ujedinite sve svoje talente i veštine kako bi konačno počeli da živite punim plućima.Investicijom u ovaj program, zapravo investirate u sebe!


Ljudi koji su prolazili kroz ovaj program su za samo kratko vreme potpuno drugačije funkcionisali – donosili su prave odluke, bili su istrajniji i motivisaniji i ono što je najvažnije stvorili su jasnu sliku o sebi i svojim sposobnostima. Mnogi tvrde da su tek nakon ovog programa razrušili uverenja stara i po deset godina. Jedna polaznica je nakon samo par meseci uspela da kupi svoj stan i oslobodi se podstanarskog života. – dakle sve je moguće!

Trening Brilijantan Um je mapa koja vas vodi od frustracija i umora do mira, zadovoljstva i produktivnosti.

Ja toliko verujem u vrednost ovog programa da svim polaznicima dajem mogućnost da u periodu od 30 dana dobiju svoj novac natrag. (Ukoliko ne budete zadovoljni – do sada niko nije zahtevao to)

Pristup ovom treningu, alatima i veštinama sebi možete obezbediti u roku od 24h od ovog trenutka! Dakle, samo vas jedan klik deli od novih mogućnosti, a pri tom nemate nikakvog rizika, jer ako otkrijete da trening nije za vas, novac će vam biti vraćen – bez zapitikivanja i uveravanja u suprotno.


VREME JE ZA VAŠ POTEZ!


Ako upravo sada čitate ovo, sigurno ste nezadovoljni svojom sadašnjom situacijom i imate osećaj da je vreme da se pokrenete! Takođe sam siguran da vam je dosta stajanja i cupkanja u mestu, zato ovaj trening smatrajte pozivom za buđenje! Drugi su iskoristili znanja i veštine iz TBU programa, to možete i vi!

Stara izreka kaže, ‘Ako ne napreduješ onda nazaduješ’, a složićete se sa mnom da je i stajanje u mestu nepodnošljivo! Neefikasnost prevazilazi finansijske probleme, povezivanje sa prijateljima i porodicom i prihvatanje novih mogućnosti i prilika. To je mnogo veća cena u odnosu na ovaj program koji je pred vama, zar ne?

Na sve ovo, nudim vam i mogućnost da ne rizikujete. Dakle, zaista se čeka samo vaš naredni korak!


Ako ste zainteresovani prijavite se na: kosogor.podrska@gmail.comAko ste zainteresovani prijavite se na: kosogor.podrska@gmail.com