AKO NE OSEĆATE PODRŠKU OD VAŠIH NAJBLIŽIH POSTOJI VELIKA ŠANSA DA ĆETE ODUSTATI.

Podrška nam je izuzetno važna u svakom segmentu našeg života. Počev od početka. Ako vratite film unazad, setićete se da ste bili podržani da prohodate, da nacrtate oblak i sunce, da pojedete kuvano i tako dalje, i tako dalje! Živimo na planeti koju delimo sa više od 7 milijardi ljudi, zašto bismo oklevali da tražimo podršku?

Ipak, ako ne osećate podršku od vaših najbližih postoji mogućnost da ni vi sami ne dajete sebi dovoljno podrške. Možda ne verujete u ono što radite, onoliko koliko zapravo mislite da verujete.

Poslušajte ovu epizodu jer je zaista interesantno zbog čega nekada ne dobijamo podršku koja nam je važna i potrebna. Ono što je sigurno jeste da bez podrške nema uspeha!

Ukoliko vam se dopala ova epizoda, podelite je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin