Ove nedelje sam imao čast i zadovoljstvo da pričam sa Nikolom Jovovićem, zlatnim dečkom, prvakom Evrope, osvajačem zlata Svetske lige, ali pre svega jedan mladi, prijatni i uvek nasmejani momak!

Između ostalog saznaćete i:

– kako je krenuo da se bavi odbojkom,

– kako zapravo izgleda život profesionalnog sportiste,

– koja knjiga mu je promenila život,

– kako se osećao kada je bio na samo jedan poen od zlatne medelja na Evropskom prvenstvu,

– da li igra odbojku na plaži i zašto ne!?

Ovaj razgovor mi je pomogao da shvatim da neće uvek biti lako, ali da uvek postoji izlaz iz svake situacije. Nikola Jovović je neposredno nakon razgovora odleteo u Rusiju gde će nastaviti svoju profesionalnu karijeru, a ja mu želim svu sreću i puno uspeha!

Nikola mi je rekao da mu je meč u finalu bio neuporedivo lakši u odnosu na onaj sa Francuzima. Još pre utakmice sa domaćinom prvenstva u svojoj sobi sa cimerom pričao je o tome da će osvojiti finale. Trener je tu da nas u par rečenica vrati u našu najbolju igru. Čim krene haotična situacija lako nam je da se pogubimo, ali zato imamo trenera.

“Oni su bili sigurni da će nas pobediti, a mi smo bili sigurni da nećemo odustati!”

Ukoliko vam se dopala ova epizoda, podelite je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin