ivan teodorović

Ovo moraš da znaš pre odlaska u teretanu

Ivanova priča je fantastična! Kao strastveni sportista koji doživaljava ozbiljnu povredu odlazi u potpunu drugu krajnost i dolazi do skoro 140kg. Ipak jedan događaj mu potpuno menja život i danas radi kao personalni trener i savetnik! Poslušajte Ivanovu priču, anegdote, ali i savete!

Play Video

Ovo moraš da znaš pre odlaska u teretanu

Problem je što niko ne prepoznaje vrednost zdravlja dok ga ima, vrednost prijatelja dok ih ima…Postajemo mnogo svesniji tih vrednosti, tek kada počnemo da gubimo te stvari. Šta se dešava kada ne pazimo koliko jedemo, kako i koliko se krećemo i šta radimo svakodnevno sa našim zdravljem i telom?

Više od 3 meseca proveo je u krevetu nakon povrede. Prestao je da se bavi sportom i potpuno zapostavio sebe i svoje zdravlje. Kako čovek može da izađe iz situacije iz koje ni sam ne vidi izlaz? Ivan Teodorović je upravo sve to podelio sa mnom, uz par zabavnih anegdota i mnoštvo korisnih saveta i smernica!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin