vera stevanović

Kako da dobiješ 4.000 pratilaca za dva meseca?

Za vaš Instagram profil je najvažnije da daje vrednost!

Play Video

ZAŠTO JE ANALITIKA NAJBOLJA STRATEGIJA NA INSTAGRAMU?

Spoj iskustva, posvećenosti, znanja i pre svega iskrene volje ogleda se u svakoj njenoj objavi na Instagramu. Za samo 2 meseca, organski, je dobila 4.000 pratilaca i potpuno “zapalila” preduzetničku scenu na ovoj društvenoj mreži! Otkrila mi je zašto je analitika najbolja strategija  na Instagramu, zbog čega je važno da vodimo više računa o vrednosti koju dajemo, nego o dizajnu (na početku) i kako da organski dođete do što većeg broja pratilaca koje kasnije možete da pretvorite u svoje klijente.

Majka dvoje dece, supruga i preduzetnica, Vera, svojom harizmom, korisnim savetima i ljubavlju prema onome što radi zaista inspiriše! Ima svoj online kurs! 🙂
Uživajte!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin