žarko stevanović

Čovek koji nikad ne zaboravlja

Kako je postao svetski šampion u kvizovima, postao pobednik Slagalice i pobedio u kvizu Zlatni krug?

Play Video

šta sam sve naučio od svetskog šampiona u kvizovima?

Žarko je na prvi pogled sasvim običan momak! Sve dok ne počnete da pričate sa njim i dok ne otkrijete njegovu spontanu prirodu i znanje koje se može pronaći u nekoj enciklopediji.

Danas ga na televiziji možete videti u kvizu Potera u kom učestvuje kao jedan od troje tragača, pored toga on je pobednik Slagalice, pobednik kviza Zlatni krug i svetski šampion u kvizovima!

Danas organizuje pub kvizove i studira! 

U toku razgovora dotakli smo se kako je uopšte počeo da rešava kvizove, gde ga je to dovelo i koji su mu dalji planovi. Otkrio mi je da nikada ne zaboravlja i da je još od malena voleo pitalice!

Ako vam se dopala epizoda podelite je sa svojim prijateljima i obavezno se subscribujte na mom YouTube kanalu – hvala n podršci!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin