prof. dr momčilo matić

Zašto se budimo umorni?

Životna energija je naša snaga i taj dragoceni dar svi nosimo u sebi. Mnogi nisu ni svesni da mogu da utiču na nivo svoje energije i da to zapravo rade u svakom trenutku. Kroz svoje navike, emocionalne reakcije, fizičke aktivnosti i duhovnost.

Play Video

Umorni ste i iscrpljeni?

Da li se ujutru probudite umorni ili puni energije? Da li se osećate naspavano ili iscrpljeno? 

Ovo je razgovor koji morate da čujete! Pričali smo o tome šta je uopšte spavanje, šta sve utiče na kvalitetan san, kao i koje navike možete da promenite ukoliko želite da spavate bolje. Važnost snova je za mene lično potpuno nova tema i nešto čemu nisam pridavao puno značaja. 

Nakon ovog razgovora, počeo sam da primenjujem sve o čemu smo pričali, čak sam otišao korak dalje i kupio nove jastuke. Ukoliko želite da saznate više o ovoj temi, pogledajte celu epizodu – MOŽE DA VAM PROMENI ŽIVOT!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin