Ivan minić

Za koga (ni)je preduzetništvo?

Preduzetništvo nije prava opcija za svakoga i zato je važno da pre nego što donesemo tu odluku stvorimo pravu sliku o tome šta nas sve čeka.

Play Video

Preduzetnik? Da/NE?!

Gost u podcastu je Ivan Minić. Profesionalnu karijeru gradi od 2001. godine, a 2002. osniva Burek.com, najveću internet zajednicu na ovim prostorima sa više od 3.000.000 članova, i igru znanja i strategije Conquiztador. Blog For The Win, na kome piše na prethodno navedene teme, više puta je proglašavan jednim od najboljih u regionu. Piše i za Netokraciju, Sportske.net, BeforeAfter, JužneVesti, a povremeno kao fotograf i snimatelj ilustruje sportske priče lokalnog izdanja Vice-a i SportKlub-a.

U ovoj epizodi pričali smo o preduzetništvu, šta je sve potrebno da znate pre nego što se upustite u preduzetničke vode i koje greške prave preduzetnici. Ivan je sa mnom podelio i koji mu je omiljeni intervju koji je radio, koji su mu idoli iz sveta sporta, kao i šta se dogodilo nakon što je imao prilike da upozna neke od njih.

Ukoliko vam se dopala epizoda ostavite svoj komentar ispod.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin