Šta bi se desilo kada biste postavili pitanje koje zapravo može da vam pomogne? Možda će vam zvučati suludo ovo što ću vam sada reći, ali mnogi ljudi ne žele da im se pomogne. Ne žele da izađu iz svoje zone u kojoj su se već ušuškali i navikli. Ne žele, jer veruju da će taj proces biti mnogo bolniji, nego da ostanu tu gde jesu. Ne žele jer ne vide jasno nagradu koju će dobiti na kraju! Sećate se na početku sam rekao da sam se pitao da li je vredno da uopšte pišem knjigu? A ta knjiga mi je otvorila mnoga vrata i potpuno promenila moj život i živote mnogih koji su je pročitali!

Dakle, šta bi se desilo kada biste sebi postavili pitanje koje može da vam pomogne? Ako želite da pronađete odgovor onda je pitanje koje počinje sa zašto pogrešno, odnosno ne vodi do rešenja. Šta više, ono je zbunjujuće i vodi samo do nerešenja. Pitanje zašto, otvara neograničeni mogućnost opcija zašto nam je uvek loše, zašto nemamo novca, zašto nemamo sreće u ljubavi… Razumete kuda ovo vodi? Pitanje zašto nas fokusira u suprotnom pravcu od rešenja.

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin