Otvoreno pričati da veruješ u čuda, danas se može smatrati ludošću. Ipak, polazeći sa moje tačke gledišta, ceo moj život rezultat je čuda i nepokolebljive vere moje majke u to da će jednog dana postati majka!

Ako život smatrate borbom, onda je moj nije počeo 94′, već devet meseci pre toga. Ali nakon te borbe razumete jednu veliku i važnu činjenicu, a to je da je u životu sve manje-više nebtino! Pukla vam je guma na kolima, dobili ste otkaz na poslu, posvađali ste se sa koleginicom, izgubili ste ključ od kola…NEBITNO! To je sve nebitno u poređenju sa čudima kojima svedočimo danas, a siguran sam da ćemo sve više i više imati prilike da uživamo u njima.

Nakon ove epizode želim da se zapitate koja su to sve čuda u vašem životu i kako su vam ona pomogla da budete osoba kakva ste danas.

Podcast istražuje i priča o ličnom razvoju, navikama, uverenjima, uspešnim ljudima i korisnim knjigama. Nudi praktične i korisne savete, predstavlja moćne tehnike i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Ivan Kosogor je pisac, autor online programa, Career coach i trener ličnog razvoja. Pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin