ZAPOČNI OVDE!2019-03-19T09:15:54+00:00

D O B R O  D O Š L I

Pomoći ću vam da oktrijete svoju svrhu i započnete život iz snova!

Autor sam tri knjige, sertifikovani trener po metodologiji Lujze Hej, licencirani Career Coach i Master Ekonomista. Vodim podcast show, a iza sebe imam puno uspešnih predavanja, zadovoljnih klijenata i istaknutih projekata!

Pomažem ljudima da ostvare ciljeve koje su smatrali nemogućim, otkrivanjem sopstvene svrhe i pokretanjem online biznisa.

Ako ste Life Coach, NLP trener, Motivacioni govornik, Fitnes trener, Preduzetnik ili neko ko želi da započne ili unapredi svoju karijeru pravljenjem online kurseva, došli ste na pravo mesto! Online kurs će vam pomoći da svoju karijeru podignete na jedan viši nivo! Iskoristite ovu sjajnu priliku i potpuno besplatno prođite kroz moj online trening koji će vam pomoći da napravite svoj Online Kurs!

ŽELIŠ DA NAPRAVIŠ SVOJ ONLINE KURS?

Prijavi se i potpuno besplatno prođi kroz moj e-mail kurs koji će ti pomoći da postaviš jasniju sliku, odrediš strategiju i započneš proces kreiranja online kursa.

Oko 10.000 ljudi koji me svakoga dana prate na raznim društvenim mrežama može da potvrdi da sam ja ‘Večiti optimista‘. Opšte je poznato da ja uvek pronalazim izlaz iz bezilzanih situacija.  Sve o čemu pišem, radim i stvaram nastaje kao posledica mog ličnog iskustva. Od gubitka kuće, preko dve operacije, pa sve do promašenih investicija za samo nekoliko godina, uspeo sam da se izdvojim i predstavim u našoj regiji kao mladi, ambiociozni momak koji ima šta da ponudi i kaže!

Preuzmite novu besplatnu knjigu ‘Moje pravo JA’

Upišite ime i prezime i e-mail koji trenutno koristite.

P O D C A S T


NAJNOVIJE EPIZODE

Pomažem ljudima da najpre upoznaju sebe i svoje potencijale, a da zatim unaprede svoje biznise i karijere. Najviše volim da radim sa ljudima koji pokreću Online biznise ili žele da promene karijeru. Diplomirao sam sa desetkom iz oblasti Alati Online Marketinga, a samo 8 meseci kasnije odbranio sam i svoj master rad iz oblasti Integrisane marketing komunikacije.

OSTANIMO U KONTAKTU