BLOG

MOJ POSAO JE DA STVORIM MOGUĆNOSTI.

U kakvoj god situaciji da se trenutno nalazite - jedno nam je svima zajedničko: Želimo da poboljšamo kvalitet našeg života i postanemo bolja verzija sebe. To ne znači da nešto sa nama nije u redu, to je ono ko smo mi. Na tom istraživačkom pohodu ne morate biti sami. Pišem tekstove koji će vam pomoći da uvidite mogućnosti i učinite nemoguće!

Sledeći put kada se naljutite

IVAN KOSOGOR Baš kao poput talasa tokom oluje, tako i ljutnja razara našu okolinu i našu energiju na samoj periferiji. Duboko, unutar nas smo i

Ljubitelji podcasta i čitaoci bloga sačinjavaju neverovatnu grupu istomišljenika koji su posvećeni ispunjavanju neograničenog potencijala koji se krije u svakome od nas. Kao podcaster smatrao sam da je moja odgovornost da stvorim online zajednicu gde će čitaoci i ljubitelji mog rada moći da se povežu, pruže podršku jedni drugima, prisustvuju mojim i ekskluzivnim predavanjima mojih gostiju.

Sve što je potrebno da uradite je da kliknete na dugme ispod i saznate više o svim pogodnostima, kao i o uslovima za pristupanje zajednici.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Postani član zajednice i dobićeš neverovatne

beneficije!

da, ti to možeš