BLOG

MOJ POSAO JE DA STVORIM MOGUĆNOSTI.

U kakvoj god situaciji da se trenutno nalazite - jedno nam je svima zajedničko: Želimo da poboljšamo kvalitet našeg života i postanemo bolja verzija sebe. To ne znači da nešto sa nama nije u redu, to je ono ko smo mi. Na tom istraživačkom pohodu ne morate biti sami. Pišem tekstove koji će vam pomoći da uvidite mogućnosti i učinite nemoguće!

Pet koraka do uspeha

Prvi i ako mene pitate najteži korak ka uspehu je prihvatanje odgovornosti za sve što nam se dešava u životu. I pre nego što prevrnete očima, jer ste po ko zna koji put čuli ovu izjavu, koja se još od vremena Markusa Aurelija

Sledeći put kada se naljutite

IVAN KOSOGOR Baš kao poput talasa tokom oluje, tako i ljutnja razara našu okolinu i našu energiju na samoj periferiji. Duboko, unutar nas smo i

Ljubitelji podcasta i čitaoci bloga sačinjavaju neverovatnu grupu istomišljenika koji su posvećeni ispunjavanju neograničenog potencijala koji se krije u svakome od nas. Kao podcaster smatrao sam da je moja odgovornost da stvorim online zajednicu gde će čitaoci i ljubitelji mog rada moći da se povežu, pruže podršku jedni drugima, prisustvuju mojim i ekskluzivnim predavanjima mojih gostiju.

Sve što je potrebno da uradite je da kliknete na dugme ispod i saznate više o svim pogodnostima, kao i o uslovima za pristupanje zajednici.

poklon
knjiga

preuzmi svoj primerak

Postani član zajednice i dobićeš neverovatne

beneficije!

da, ti to možeš