fbpx

Biću tvoj mentor

Za četiri nedelje dobićeš jasan plan za svoj podkast, konkretne smernice, tehničke i edukativne savete, kao i celokupnu strategiju da postigneš vrhunske rezultate.

Ovaj plan razvijamo kroz dve konsultacije, potpuno je personalizovan i interaktivan. Cilj je da uočimo gde je tvoj podkast trenutno, šta te koči i šta sve treba da prestaneš i počneš da radiš.

Da biste vodili uspešan podkast potrebno je da razumete svoj cilj, imate tehničke uslove (opremu i studio), budete dobar sagovornik. A ja ću vam u tome pomoći.

Šta tačno dobijaš od mene?

Od mene na konsultacijama dobijaš povratnu informaciju, jasan i detaljan plan u pisanoj formi, pristup online kursu Podkast pro.

Kreiraćemo koncept za epizode, format podkasta i scenario koji će ti dati sigurnost i jasnoću.

Zajedno ćemo da definišemo koje sve usluge i proizvode možete da prodajete kroz svoj podkast, koji je vaš tip sponzora i kako možete da zaradite i živite od podkasta.

Konsultacije traju po sat vremena i obavljamo ih putem Skajpa ili Vibera.

VAŽNO!!!

Sve što je potrebno da imaš za konsultacije su dve snimljene epizode. To je jedini uslov i ukoliko ga ispunjavaš, popuni prijavu ispod. (Nemoj mi pisati i prijavljivati se bez snimljenih epizoda, radim isključivo sa ljudima koji su ozbiljni, zbog nedostatka vremena)

Ovaj uslov ne važi ukoliko već imaš izgrađenu zajednicu na društvenim mrežama. (Preko 10.000 pratilica)

Cena paketa od dve konsultacije iznosi 72,000 dinara.
Za prijave van Srbije je cena 615 EUR.

Prijava za konsultacije 

Poslata prijava ne znači da ćemo uspostaviti saradnju. 

Zašto da učiš od mene?

Do sada sam snimio preko 260 epizoda, a vodim jedan od najgledanijih podkasta u regionu koji trenutno prati više od 110 hiljada ljudi. Samo u 2023. godini smo imali 10 miliona pregleda. 

Ne ložim se na trikove i jeftine fore, imam svoju porodicu i sve što radim radim fer i pošteno. Verujem da su čast i čist obraz najvažniji. Ove konsultacije će biti čisto zlato za tebe, jer ću ti dati sve što znam i skratiti put do rezultata, ali i uštedeti gomilu novca, vremena i energije.