Your menu is empty or not selected! How to config a menu

Želiš da naučiš kako da pokreneš sopstveni podcast i na taj način započneš novu karijeru ili unaprediš postojeću? Ovaj kurs je savršen za tebe! Saznaćeš sve što je potrebno kako bi snimio, montirao, objavio i monetizovao svoj podcast!

Ovo je kompletan kurs i jedini koji će ti ikada biti potreban!

UČI KAD GOD POŽELIŠ!

Svi online programi su ti dostupni 24/7 što ti omogućava da učiš i radiš na sebi po tvom rasporedu, onako kada i kako ti najviše odgovara u određenom trenutku.

MOJE PRAVO JA

Pronađite svoje pravo ja brže nego što ste ikada mislili da je moguće. Vaše vreme je dragoceni, a najveće traćenje tog vremena predstavljaju godine u kojima pokušavate da budete neko ko niste.

Kroz iskustva i inspirativne priče uspešnih ljudi, ali i kroz svoju ličnu priču, autor dolazi do suštine – za uspeh nisu bitni ni vreme ni vesto, već volja, rad i upornost! Ohrabrite sebe iz sveg srca rečima Da, ti to možeš!

Život je radost je novi, revolucionarni pristup koji vas lakše i brže vodi do promene koju toliko priželjkujete. Treba ga izučavati polako i svakodnevno, jer će uz vaše zalaganje promeniti život kakav poznajete.

Ljubitelji podcasta i čitaoci bloga sačinjavaju neverovatnu grupu istomišljenika koji su posvećeni ispunjavanju neograničenog potencijala koji se krije u svakome od nas. Kao podcaster smatrao sam da je moja odgovornost da stvorim online zajednicu gde će čitaoci i ljubitelji mog rada moći da se povežu, pruže podršku jedni drugima, prisustvuju mojim i ekskluzivnim predavanjima mojih gostiju.

Sve što je potrebno da uradite je da kliknete na dugme ispod i saznate više o svim pogodnostima, kao i o uslovima za pristupanje zajednici.