fbpx

Specijalna ponuda koju ne smete da propustite!

Da li čujete onaj mali glas u glavi koji vam konstantno govori da vi nešto ne možete?

Kurs Nova Prizma Samopouzdanja je šematski plan koji će vam pomoći da izađete iz monotone svakodnevnice, da se oslobodite frustracija i stresa, da prihvatite svoju potragu za svrhom i smislom i započnete život u blaženstvu! Istražićete sopstvene granice i uvidećete da one zapravo ne postoje! 

Cilj ovog kursa je da vam pruži alate kojima ćete promeniti svet na osnovu promena sopstvene slike o sebi, kao i na osnovu promene načina razmišljanja. Ukratko, probudiće vas! Jednom kada prođete kroz ove lekcije, više nećete moći da se vratite na staro.

Puna cena ovog treninga iznosi 147Eur, ali specijalno za vas ovaj trening možete dobiti po ceni od 49Eur. Pročitajte u nastavku šta ćete sve naučiti na treningu.

Pet ključnih faza za razvijanje samopouzdanja!

Vreme je da promenite ugao gledanja na sebe i svoje samopouzdanje!

1

Šta je zapravo samopouzdanje?

Naučićete šta je samopouzdanje, kako da uvek imate potpunu kontrolu nad svojim samopouzdanjem i kako da ga uvek prizovete, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazite.

2

Potrebe i želje

Nakon ovog dela biće vam jasno odakle dolaze vaše želje, na koji način ste preuzeli svoje želje od roditelja i kako možete da se posvetite zaista onome što vas interesuje.

3

Važnost planiranja

Iako ste do sada otkrili gomilu načina da isplanirate svoj život, godinu, nedelju ili uspeh, siguran sam da ste kratko ili ni malo bili privrženi tim planovima. Nakon ovog segmenta to će se promeniti zauvek!

4

Strah

Na suprotnoj strani od samopouzdanja nalaze se strahovi. Kada otkrijemo koja su to četiri izvora straha, biće nam lakše da identifikujemo one koji nas blokiraju i način kako da ih se oslobodimo.

5

Intuicija

Ovo je nešto što svako od nas poseduje. Izvor najveće moći, mesto svih odgovora i glas koji uvek zna šta je najbolje za nas.

Standardna cena

Cena na sajtu
147
  • NPS kurs
  • Radna sveska

Specijalna ponuda!

Cena samo za vas
49
  • NPS kurs
  • Radna sveska
Super!