fbpx

Pokreni svoj podkast od nule!

Naučiću te kako da snimiš i montiraš svoj podkast, pozoveš i dovedeš bilo kog sagovornika, kako se priprema i vodi podkast i na koji način možeš da zaradiš. Snimio sam više od 250 epizoda i sa tobom ću bukvalno podeliti sve što sam naučio, tako da ne moraš da praviš greške koje sam ja pravio.

Šta je podkast, kako da izabereš pravu temu i pravo ime za svoj podkast? Koliko traje priprema, strategije za vođenje intervjua na spontan i prirodan način i kako se vodi zanimljiv razgovor. Šta ti je sve potrebno od opreme i gde to da nabaviš? Koji mejl da pošalješ potencijalnim gostima i gde sve da reklamiraš svoj podkast.

Kao bonus, podeliću sa vama najveće greške koje sam pravio i šta sam iz njih naučio!

Sve što ti je potrebno da znaš o podkastu na jednom mestu!

Zašto ovaj kurs?
Ovo nije trening samo za početnike, čak će i iskusni podcasteri pronaći zanimljiva rešenja i smernice! Takođe, nema veze da li si nekada vodio intervju, završio novinarski fakultet ili ne, lekcije o strukturi razgovora i pripremi za podcast pomoći će ti da svaki razgovor započneš sa samopouzdanjem (Bilo da je u pitanju podcast ili neki drugi) Nije ti potrebno nikakvo prethodno iskustvo! Sve što je važno da naučiš se već nalazi u ovom kursu. Takođe, ne brini ako do sada nikada nisi upalio kameru, montirao video ili zvuk, koristio mikrofon ili intervjuisao nekoga. Sve ćemo to pokriti u ovom kursu.

Za koga je još ovaj kurs?
Ovaj kurs je za svakoga ko ima svoj online biznis ili je preduzetnik. Ako imate strast i potrebu da pričate o nekoj određenoj temi, podcast je pravi izbor za vas. Takođe ako ste trener, coach, ekspert ili stručnjak u svojoj oblasti, podcast je odličan način da potencijalne klijente upoznate sa svojim radom i znanjem.

Šta ja tačno dobijam?
Dobijaš više od 40 video lekcija o podcastingu, opremi, distribuciji, video/audio montaži, stvaranju svog brenda, pronalaženju sagovornika. Kao i mogućnost da se prijaviš za moj mentoring program u koji mogu ući samo podcasteri koji su već pokrenuli svoj podcast! (Prednost imaju polaznici kursa) Strategije, tehnike i veštine za bolju komunikaciju, tehnike intervjuisanja i strategije kako da ostavite dobar prvi utisak. Mnoge od ovih lekcija biće vam korisne i u mnogim drugim oblastima života.

Koliko dugo traje kurs?
Ne brini imaćeš dovoljno vremena da pogledaš sve lekcije i po nekoliko puta, a ukoliko ti nešto ne bude jasno, možeš me dodatno pitati. Pristup online kursu imaš 6 meseci.

A kakve su lekcije?
Lekcije su lake za slušanje, ne traju dugo i osmišljene su tako da kažu suštinu i praktično pokažu ono o čemu pričamo. Ja takođe stalno tražim načine da ovaj kurs unapredim i da on bude što bolji! Zato želim tvoje mišljenje o lekcijama, šta je dobro i šta još možemo da poboljšamo! Svi polaznici programa direktno utiču na kreiranje sadržaja!

Kako ću pristupiti kursu?
U zavisnosti koju opciju izabereš kurs možeš pratiti na Masterbox platformi ili direktno na sajtu. Nakon uplate dobićeš instrukcije za prijavljivanje. U mejlu se nalazi link koji te vodi na deo sajta na kome se nalazi ceo kurs. Pristup kursu imaš u svakom trenutku, putem bilo kog uređaja.

Kada počinje program i kako da se prijavim?
Upis je otvoren stalno, što znači da možeš da se pridružiš bilo kada! Prijavljuješ se tako što popuniš prijavu na dnu stranice. Onda ti stiže mejl sa instrukcijama za plaćanje i čim prođe uplata to je to. 

Šta ako kupim kurs, ali shvatim da to ipak ne želim da radim?
Na žalost…ne postoji opcija da se novac refundira. Zašto? Ako još uvek čitate ovaj tekst, predpostavljam da me pratite na društvenim mrežama i da niste došli na ovu stranicu preko oglasa i da nemate pojma ko sam ja. Ukoliko još uvek niste sigurni da li je podkast vaš sledeći korak nemojte da kupite ovaj kurs. Ja znam šta sam snimio i vrednost koju dajem.

Zašto je toliko velika razlika u ceni?
Tačno je da je pristup na Masterbox platformi 3 puta jeftiniji i znam da izgleda kao da ne želim da kupite kurs kod mene. Prvo, nemojte da brinete isti materijal dobijate i na jednom i na drugom mestu. Razlika je u tome što ćete kupovinom kursa na sajtu dobiti sat vremena konsultacija sa mnom.

Pogledaj prvu lekciju besplatno!

Cena na sajtu

Ovo je redovna cena kursa
60.000 rsd
  • Mogućnost da me pitate za savet
  • Sat vremena konsultacije
  • Pristup 6 meseci materijalu

Masterbox

U saradnji sa masterbox platformom ceo kurs možete pogledati tamo!
20.000 rsd
  • Pristup svim kursevima na platformi
  • Pristup zatvorenoj Facebook grupi
  • Mogućnost refundiranja
Popularno