KOMPLETAN ONLINE KURS ZA PODCASTERE

POKRENI SVOJ PODCAST

PODCAST PRO je kompletan online kurs za sve podcastere koji žele da nauče kako da snime, montiraju, dovedu sagovornike, vode razgovore i intervjue, zaradjuju od podcasta ili ga iskoriste kao marketinški alat za sopstveni biznis. Trenutno kurs + bonus trening o samopouzdanju košta 67€ (Regularna cena 197€). Ova ponuda će uskoro isteći.

“Pored samog online kursa koji je lak za praćenje i pun korsnih informacija, sjajno mi je što sam od Ivana dobio odmah feedback šta još mogu dodatno da poboljšam kada je u pitanju moj stil rada!”

“Vođenje razgovora pred kamerama nije isto kao i bez njih, a saveti i smernice koje sam dobila od Ivana pomažu mi da u svakom trenutku budem opuštena i da uživam u priči sa sagovornicima!”

“Najviše me je brinulo da li ću znati kako da snimam i montiram, ali to je tako jasno i dobro objašnjeno u kursu, da sam čak i nakon gledanja lekcije već bio siguran da ja to mogu! Ivan je sjajna podrška!”

Kompletan online kurs, korak po korak sistem, sve na jednom mestu!

UVOD U PODCAST

Kako da se pripremiš za podcast, odrediš teme, pronađeš prave sagovornike.

VOĐENJE INTERVJUA

Naučiću te kako da vodiš zanimljiv razgovor, kako da započneš podcast i kako da omogućiš sagovorniku da se oseća prijatno i opušteno.

OPREMA I MONTAŽA

Šta je sve potrebno da kupiš od opreme, kako da montiraš video sadržaj i zvuk.

BONUS!

TAKOĐE DOBIJATE I:

ONLINE TRENING:
NOVA PRIZMA SAMOPOUZDANJA

Samopouzdanje je ključni faktor za uspeh, a na ovom online treningu ću vas naučiti kako da ga izgradite i kontrolišete. Takođe ćemo raditi na strahovima i četiri izvora svakoga straha i još mnoštvo toga.

VREDNOST BONUSA: 167$

KO SAM JA?

Hajde da prvo kažemo ko nisam! Ja NISAM novinar. Takođe nisam ni školovani voditelj!

Moje ime je Ivan Kosogor i svoj podcast pokrenuo sam 2019. godine sa željom da ljudima sa naših prostora kvalitetan sadržaj, bez bezobrazluka, psovanja, teorija zavera i slično.

Moj posao kao podcastera je da omogućim ljudima da ispričaju svoje priče. Podcast istražuje i približava priče o uspehu, ličnom razvoju, navikama i uverenjima uspešnih ljudi, kao i korisnim knjigama. Istovremeno nudi korisne savete, praktične tehnike i inspiriše da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije! Takođe sam i autor tri knjige.

U poslednjih par godina upoznao sam i intervjuisao nesvakidašnje, fantastične, veoma uspešne ljude. Pričali smo o preduzetništvu, marketingu, zdravlju, uspehu, depresiji, suplementima, internet marketingu i još mnogo toga.

NEKI OD SAGOVORNIKA:

NAJČEŠĆA PITANJA:

Da li je ovo kurs za početnike?
Naravno! Nije ti potrebno nikakvo prethodno iskustvo! Sve što je važno da naučiš se već nalazi u ovom kursu. Ne brinite ako do sada nikada niste upalili kameru, montirali video ili zvuk, koristili mikrofon ili intervjuisali nekoga. Sve ćemo to pokriti u ovom kursu.

Za koga je još ovaj kurs?
Ovaj kurs je za svakoga ko ima svoj online biznis ili je preduzetnik. Ako imate strast i potrebu da pričate o nekoj određenoj temi, podcast je pravi izbor za vas. Takođe ako ste trener, coach, ekspert ili stručnjak u svojoj oblasti, podcast je odličan način da potencijalne klijente upoznate sa svojim radom i znanjem.

Šta ja tačno dobijam?
Dobijate više od 25 video lekcija o podcastingu, opremi, distribuciji, video/audio montaži, stvaranju svog brenda, pronalaženju sagovornika. Zatim, mogućnost da mi lično postavite bilo koje pitanje o podcastu u narednih 6 meseci. Strategije, tehnike i veštine za bolju komunikaciju, tehnike intervjuisanja i strategije kako da ostavite dobar prvi utisak. Mnoge od ovih lekcija biće vam korisne i u mnogim drugim oblastima života.

Koliko dugo traje kurs?
Pristup online kursu imate 6 meseci, a celokupan sadržaj traje nekih 3-4 sasta. Lekcije su snimljene tako da budu lake za praćenje i da vam domah daju suštinu. Takođe tokom 6 meseci imate mogućnost da mi pošaljete svoj podcast i ja ću vam davati dodatne sugestije i smernice. To je dodatni vid mentorskog rada sa mnom. (Putem mejla.)

Kako ću pristupiti kursu?
Nakon uplate dobićete instrukcije za prijavljivanje. U mejlu se nalazi link koji vas vodi na deo sajta na kome se nalazi ceo kurs. Pristup kursu imate u svakom trenutku, putem bilo kog uređaja.

Šta ako kupim kurs, ali shvatim da to ipak ne želim da radim?
Do sada su svi bili prezadovoljni treningom i lekcijama, ALI ukoliko shvatite da nije za vas ili jednostavno ipak ne želite da pokrenete svoj podcast, u roku od 30 dana od kupovine kursa, mi ćemo vam vratiti novac. Nećemo postavljati dodatna pitanja, sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete mejl da želite novac nazad.

JOŠ UVEK NISTE SIGURNI?

PODCAST PRO košta 297$ (sa Bonusom 464$), ali danas nećete platiti toliko. Ako se prijavite danas, dobićete PODCAST PRO + bonus trening za samo 99$. (Da, stvarno!) PLUS, sve to dobijate sa garancijom od 30 dana.

“Ako nije za tebe, ne moraš da platiš”

Ako iz bilo kog razloga, u toku prvih 30 dana trajanja programa, odlučiš da ovo nije kurs za tebe, samo je potrebno da nam pošalješ mejl i mi ćemo ti u potpunosti vratiti novac.

Ja zaista verujem u ovaj kurs, podelio sam svoje znanje, iskustvo, sve greške, kao i sve ono što sam primenio i što mi je dalo rezultate. 

Ali sada je na tebe red! Ova ponuda neće biti još dugo aktuelna.

Zato, popuni prijavu ispod i vidimo se na kursu!

Ivan Kosogor

POKRENI SVOJ PODCAST

    *Nakon prijave očekujte e-mail sa instrukcijama koje važe 48h. Obavezno proverite “spam” folder.

    *Ukoliko želite, uplatu možete izvršiti direktno putem PayPal servisa.