fbpx

KOMPLETAN ONLINE KURS ZA PODCASTERE

POKRENI SVOJ PODCAST

PODCAST PRO je kompletan online kurs za sve ljude koji žele da nauče kako da snime, montiraju, dovedu sagovornike, vode razgovore i intervjue, zaradjuju od podcasta ili ga iskoriste za promociju sopstvenog biznisa. (Podcast je odličan način za to!Naučićeš kako da pokreneš svoj podcast od lika koji je snimio više od 150 epizoda do sada!

“Pored samog online kursa koji je lak za praćenje i pun korsnih informacija, sjajno mi je što sam od Ivana dobio odmah feedback šta još mogu dodatno da poboljšam kada je u pitanju moj stil rada!”

“Vođenje razgovora pred kamerama nije isto kao i bez njih, a saveti i smernice koje sam dobila od Ivana pomažu mi da u svakom trenutku budem opuštena i da uživam u priči sa sagovornicima!”

“Najviše me je brinulo da li ću znati kako da snimam i montiram, ali to je tako jasno i dobro objašnjeno u kursu, da sam čak i nakon gledanja lekcije već bio siguran da ja to mogu! Ivan je sjajna podrška!”

Do sada sam snimio više od 150 epizoda, a u ovom kursu ćeš naučiti sve, od snimanja, montiranja i objavljivanja podcasta, do izbora gostiju, kako da vodiš zanimljive intervjue i postavljaš prava pitanja, pa sve do toga kako možeš da zaradiš od podcasta!

Svakoga dana mi stigne poruka “Kako da započnem svoj podcast?”, “Koju opremu da kupim?”, “Da li može da se zaradi od podcasta?”

Zato sam odlčio da napravim ovaj online kurs u kom ću odgovoriti na sva moguća pitanja vezana za podcasting i kako započeti.

Zapravo odlučio sam da odem korak dalje, tako što slušajući nova pitanja mojih studenata stalno dodajem nove lekcije! Počeli smo sa 17, sada ih ima preko 40!

Kompletan online kurs, korak po korak sistem, sve na jednom mestu!

Pogledaj detaljnije o celom programu, lekcijama i trajanju, kao i šta ćeš u svakom delu naučiti.

Uvod u podcast

Šta je podcast? Kako da izabereš temu i šta kada je pronađeš? Zašto je podcast toliko popularan i kako ga ljudi slušaju? Izaberi pravo ime za svoj podcast….

Osnove podcasta

Kako da se pripremiš za podcast, koliko treba da traje, kako da dovedeš bilo koga u podcast? Koji mejl da pošalješ gostima i kako da se bolje povežeš sa publikom…

Tehnike za vođenje podcasta

Strategije za vođenje intervjua, zašto je govor tela važan? Šta ako nemaš spremljena pitanja? Kako se vodi zanimljiv razgovor?

OPREMA I MONTAŽA

Kako da se pripremiš za podcast, koliko treba da traje, kako da dovedeš bilo koga u podcast? Koji mejl da pošalješ gostima i kako da se bolje povežeš sa publikom…

Distribucija i promocija

Kako da svi dođu do tvog podcasta? Kako se najavljuje epizoda, šta treba da bude u uvodu? Kako sve možeš da zaradiš od podcasta?

Bonus!

Najčešće greške koje sam napravio kao podcaster! Kako da uspeš u bilo čemu, tri faktora uspeha i značaj podrške…

KO SAM JA?

Moje ime je Ivan Kosogor i ja nisam novinar, niti školovani voditelj! Ja  sam autor i podcaster. Do sada sam snimio više od 150 epizoda i upoznao profesionalne sportiste, glumce, pevače, lekare, trenere, nutricioniste i neverovatne ljude čije životne priče inspirišu i pokreću!

Svakog dana mi stižu poruke kako da pokrenem svoj podcast, koja oprema mi je potrebna, kako da vodim zanimljive razgovore? Zato sam i odlučio da napravim ovaj online kurs kom možete pristupiti za manje od 5 minuta od sada!

U ovom kursu naučiću vas kako da izaberete ime i temu za svoj podcast, kako da vodite zanimljive razgovore, kako da ostavite dobar prvi utisak (primenljivo i van podcasta), kako da izaberete pravu opremu, montirate kao profesionalac (iako to do sada možda nikad niste uradili – lako je, nema brige) i sve to postavite na podcast platforme. Na kraju naučiću vas kako da zaradite od podcasta!

Moji studenti su pokrenuli podcaste i unapredili svoju prodaju ili započeli potpuno novu karijeru! Iskreno, pokretanje podcasta nije vezano samo za karijeru, vaš život će biti lansiran na jedan novi nivo!

NEKI OD SAGOVORNIKA:

NAJČEŠĆA PITANJA:

Za koga je ovaj kurs?
Ovo nije trening samo za početnike, čak će i iskusni podcasteri pronaći zanimljiva rešenja i smernice! Takođe, nema veze da li si nekada vodio intervju, završio novinarski fakultet ili ne, lekcije o strukturi razgovora i pripremi za podcast pomoći će ti da svaki razgovor započneš sa samopouzdanjem (Bilo da je u pitanju podcast ili neki drugi) Nije ti potrebno nikakvo prethodno iskustvo! Sve što je važno da naučiš se već nalazi u ovom kursu. Takođe, ne brini ako do sada nikada nisi upalio kameru, montirao video ili zvuk, koristio mikrofon ili intervjuisao nekoga. Sve ćemo to pokriti u ovom kursu.

Za koga je još ovaj kurs?
Ovaj kurs je za svakoga ko ima svoj online biznis ili je preduzetnik. Ako imate strast i potrebu da pričate o nekoj određenoj temi, podcast je pravi izbor za vas. Takođe ako ste trener, coach, ekspert ili stručnjak u svojoj oblasti, podcast je odličan način da potencijalne klijente upoznate sa svojim radom i znanjem.

Šta ja tačno dobijam?
Dobijaš više od 40 video lekcija o podcastingu, opremi, distribuciji, video/audio montaži, stvaranju svog brenda, pronalaženju sagovornika. Kao i mogućnost da se prijaviš za moj mentoring program u koji mogu ući samo podcasteri koji su već pokrenuli svoj podcast! (Prednost imaju polaznici kursa) Strategije, tehnike i veštine za bolju komunikaciju, tehnike intervjuisanja i strategije kako da ostavite dobar prvi utisak. Mnoge od ovih lekcija biće vam korisne i u mnogim drugim oblastima života.

Koliko dugo traje kurs?
Ne brini imaćeš dovoljno vremena da pogledaš sve lekcije i po nekoliko puta, a ukoliko ti nešto ne bude jasno, možeš me dodatno pitati. Pristup online kursu imaš 6 meseci.

A kakve su lekcije?
Lekcije su lake za slušanje, ne traju dugo i osmišljene su tako da kažu suštinu i praktično pokažu ono o čemu pričamo. Ja takođe stalno tražim načine da ovaj kurs unapredim i da on bude što bolji! Zato želim tvoje mišljenje o lekcijama, šta je dobro i šta još možemo da poboljšamo! Svi polaznici programa direktno utiču na kreiranje sadržaja!

Kako ću pristupiti kursu?
Nakon uplate dobićeš instrukcije za prijavljivanje. U mejlu se nalazi link koji te vodi na deo sajta na kome se nalazi ceo kurs. Pristup kursu imaš u svakom trenutku, putem bilo kog uređaja.

Kada počinje program i kako da se prijavim?
Upis je otvoren stalno, što znači da možeš da se pridružiš bilo kada! Prijavljuješ se tako što popuniš prijavu na dnu stranice. Onda ti stiže mejl sa instrukcijama za plaćanje i čim prođe uplata to je to. 

Šta ako kupim kurs, ali shvatim da to ipak ne želim da radim?
U redu je ako odlučiš da podcast nije za tebe ili da kurs nije ispunio tvoja očekivanja. (Do sada su svi bili prezadovoljni treningom i lekcijama) Imaš 30 dana da se predomisliš i novac će ti biti u potpunosti vraćen. Nećemo postavljati dodatna pitanja, sve što je potrebno da uradiš je da nam pošalješ mejl.

JOŠ UVEK NISTE SIGURNI?

Puna cena treninga je 997$, ali danas nećeš platiti toliko. Ako se prijaviš odmah dobićeš PODCAST PRO kurs za samo 697$. (Da, stvarno!) PLUS, dobijaš garanciju od 30 dana.

“Ako nije za tebe, ne moraš da platiš”

Ako iz bilo kog razloga, u toku prvih 30 dana trajanja programa, odlučiš da ovo nije kurs za tebe, samo je potrebno da nam pošalješ mejl i mi ćemo ti u potpunosti vratiti novac. 

Ja zaista verujem u ovaj kurs, podelio sam svoje znanje, iskustvo, ali i sve greške, kao i sve ono što sam primenio i što mi je dalo rezultate. 

Sada je na tebe red! 

Zato, popuni prijavu ispod i vidimo se na kursu!

Ivan Kosogor

POKRENI SVOJ PODCAST

Nauči sve o podcastu za 6 sati!

*Nakon prijave očekuj e-mail sa instrukcijama koje važe 48h. Obavezno proveri “spam” folder.

    *Ukoliko želiš, uplatu možeš izvršiti direktno putem PayPal servisa.