Your menu is empty or not selected! How to config a menu

Podcast o uspehu!

DA, TI TO MOŽEŠ

PODCAST

DA, TI TO MOŽEŠ

Podcast “Da, ti to možeš” je osnovan u avgustu 2019. godine sa željom da se ljudima sa naših prostora ponudi kvalitetan i konstruktivan sadržaj, bez psovanja, bezobrazluka, zavera i agresivnosti. Ceo projekat je zapravo pandam rijalitijima i medijskom bombardovanju našeg naroda.

Moj posao kao podcastera je da omogućim ljudima da ispričaju svoje priče. Podcast istražuje i približava priče o uspehu, ličnom razvoju, navikama i uverenjima uspešnih ljudi, kao i korisnim knjigama. Istovremeno nudi korisne savete, praktične tehnike i inspiriše da ostvarite svoje ciljeve brže i efikasnije!

Ukoliko želite da podržite rad podcasta to možete uraditi veoma jednostavno, klikom na dugme ispod.

Untitled design (10)

da, ti to možeš

Priče o uspehu

Ljubitelji podcasta i čitaoci bloga sačinjavaju neverovatnu grupu istomišljenika koji su posvećeni ispunjavanju neograničenog potencijala koji se krije u svakome od nas. Kao podcaster smatrao sam da je moja odgovornost da stvorim online zajednicu gde će čitaoci i ljubitelji mog rada moći da se povežu, pruže podršku jedni drugima, prisustvuju mojim i ekskluzivnim predavanjima mojih gostiju.

Sve što je potrebno da uradite je da kliknete na dugme ispod i saznate više o svim pogodnostima, kao i o uslovima za pristupanje zajednici.